Monday, September 23, 2013

me at UTHM

Assalammualaikum :)

hye frend..... :)
seyes dah lama kowttt ta update belog ni
nak kata bz mmg mmg agak kebzan jugak la 
ditambah dgn tenet cam siput nie
so, mmg malas laa na update 
btw malam nie tetibe rindu plk na update belog gitu 
tue yg smgt nak buka belog yg hampir bersawang nie HiHiihi

Now i'm student UTHM ! 
dulu always sibok bile la na continued study
well klau tua nati dah malas na continued stdy 
tambahan pula kalau dah kawin ada anak lagi laaa 
bek time cegini laa #SOLO MOLO wah wah Hahaha
mood na stdy+asgnmt+projek everything la smgt bekoba2
btw, UTHM ni jauh kowt mybe 10 jam na smpai sini
dari PERAK ke JOHOR, like UTARA vs SELATAN mmg betul la kann
seyes experience tu mmg banyak kowttt +++ jauh 
bermandikan airmata jugak time family nak hantar tu 
well, manja gitu huhu*gedik !
tapi tape kawan2 kan sini seyes sume baek baek belaka 
especially my roommate ad dari JOHOR+PAHANG+perak pon ad! 
diorang mmg tip top gitu jemah ! hahaa
if nak tahu 4 tahun kowt dok kat sni klau bole transfer
InsyaAllah mybe dalam 3thun 1/2 @ 3 jer .. 
tapi tape just enjoy jela, jauh or dekat is a same kan ? 
nama pon study kan ?
so, take challenge laa hehehe 

ok ok ok ur all ! i need sleep esok ada clas tapi jam 10 Hehe
nyteee ur all :) 

life at UTHM ! KULIAH KULIAH KULIAH 

No comments:

Post a Comment