Monday, May 21, 2012

setiap "KEJAYAAN" , anugerah dari TUHAN

ASSALAMMUALAIKUM . . .

Alhamdulillah setinggi-tinggi kesyukuran ku panjatkan ke hadrat ilahi atas rezeki yang dikurniakannya.Seandainya tidak semua perkara mampu ku miliki,diriku tetap bersyukur dengan pemberianNya kerana ku tahu Dia Maha Mengetahui untuk memberi yang terbaik dalam kehidupanku
jeng jeng jeng ....akhir sekali aku terima surat lamaran dari puo menyatakan aku layak untuk       dianugerahkan DIPLOMA AKAUNTANSI pada majlis konvokesyen ke 42 dalam bulan APRIL 2013.

KEPADA SESIAPA YANG BERKENAAN

Adalah disahkan bahawa penama berikut telah mengikuti pengajian di Jabatan Perdagangan, Politeknik Ungku Omar, Ipoh, Perak.
Nama:NAZIFAH BINTI HASHIM
Program:DIPLOMA AKAUNTANSI
Nombor Pendaftaran:01DAT09F1037
Nombor Kad Pengenalan:-----

2. Pada 16 MEI 2012, di dalam Mesyuarat Jawatankuasa Peperiksaan Politeknik Ungku Omar, telah memutuskan pelajar ini telah LULUS PENUH (telah selesai pengajian) dan akan dianugerahkan DIPLOMA AKAUNTANSI.
3. Walaubagaimanapun, jika tiada perubahan pada keputusan beliau di dalam Mesyuarat Lembaga Peperiksaan dan Penganugerahan Sijil/Diploma Politeknik, Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia yang dijangka bersidang pada 19 JULAI 2012, keputusan dan penganugerahan tersebut adalah rasmi dan sah.
4. Dengan itu, pelajar ini adalah layak untuk dianugerahkan DIPLOMA AKAUNTANSI pada majlis konvokesyen ke 42 dalam bulan APRIL 2013.


alhamdulillah , 3 tahun berhempas pulas di PUO . . akhirnya telah diputuskan sbg pelajar LULUS PENUH , tamat sudah perjalanan di PUO . bnyk kenangan taboleh dilupekan ********
  • suke sngt nagis bile msa ba & ma hntr balik poli HEHe
  • dapat bedikari walaupon tade PTPTN ...cayalahhh
  • 1st muntah bile mse study TAXATION , subjek n pensyarah pling takot HEHEHE kalah time SPM
  • walaupon tade princip AKAUN , tapi izin tuhan aku dapat teruskan jugak belajar . 
  • hidup bepindah-randah HAHAA ...senang sama2 , susah pon same2 .and more . . .  . 

No comments:

Post a Comment